Priser

Hvad koster det?

Installation

Vores installationspriser afhænger af kompleksiteten og størrelsen på din græsplæne. Vi har nogle priser vi tager udgangspunkt i, men hvis din have fx er opdelt i flere haver og plæneklipperen skal finde vej på en flisegang tager vi en timepris for at pille fliser op og lægge fliserne pænt tilbage igen.

I vores installationspris kommer vi og lægger en guidekabel ned på hele din grund. Vi sørger for at det hele fungerer og robotten kører. Vi hjælper dig igang med til medfølgende app hvorfra plæneklipperen kan overvåges og styres. Vi kører først når robotten kører.

Har din have ingen fliser eller andet som kræver ekstra arbejde er vores priser som følgende:

For plæner op til 100m²: 1.995,- inkl. moms

For plæner op til 1.000m²: 1.995,- inkl. moms

For plæner op til 1.500m²: 2995,- inkl. moms

For plæner op til 2.000m²: 2.995,- inkl. moms

For plæner op til 2700m²: 3495,- inkl. moms

Leje pr. måned

Lejen pr. måned afhænger af størrelsen på din græsplæne. Er din plæne mere end 2700m² kan vi vælge at bruge mere end én plæneklipper afhængig af forskellige forhold.

For plæner op til 100 m²: 299,- inkl. moms

For plæner op til 1.000 m²: 399,- inkl. moms

For plæner op til 1.500 m²: 409,- inkl. moms

For plæner op til 2.000 m²: 439,- inkl. moms

For plæner op til 2700 m²: 469,- inkl. moms

Besøg af mekaniker

Hvis din robotplæneklipper kræver et besøg af en af vores mekanikere kommer vi kvit og frit og reparerer din plæneklipper. Hvis grunden til defekten skyldes en menneskelig fejl som ikke er vores eller plæneklipperens skyld fakturere dette med servicebesøg + transport

Service af plæneklipper

Vi udfører regelmæssig service af din robotplæneklipper gratis. Det er med i lejen.

Transport til og fra vinteropbevaring

Vi henter og bringer altid din robotplæneklipper gratis i forbindelse med vinteropbevaring. Det er med i lejen.

Overdragelse af lejekontrakt

En overdragelse koster ikke noget, hvis de nye indflyttere på adressen ønsker at overtage lejeaftalen. Dog vil et eventuelt mellemværende mellem nye og gamle lejere stå for lejers egen regning, vi refunderer ikke halve måneder. Ønsker de nye indflyttere ikke at overtage lejen, skal det ses som en almindelig opsigelse af abonnementet.

Kontakt os, hvis du ønsker at overdrage lejeaftalen.

Medtag robotleje til ny adresse

Flytter du og ønsker du at tage robotten med skal vi installere robotten forfra, hvilket kræver et nyt installationsgebyr svarende til den græsplæne du flytter hen til. Du kan ikke medtage robotten til en ny adresse og selv installere den, da robotten er indstillet til at køre på den gamle adresse.