Handelsbetingelser vedrørende betaling for leje af robotplæneklipper

Handelsbetingelserne erstatter ikke den lejekontrakt der er indgået på forhånd, men handler udelukkende opsætning af automatisk betaling for abonnementet ved hjælp af kreditkort eller MobilePay.

Den automatiske betaling kan opsiges af lejer på et hvilket som helst tidspunkt, men dette annullerer ikke lejeaftalen. Stoppes den automatiske betaling vil betalingen overgå til faktura betaling eller Betalingsservice. Lejeaftalen kan udelukkende opsiges på de metoder der er fastsat i lejekontrakten pkt. 6:

Pkt. 6: Opsigelse

    1. Uanset at lejeaftalen er indgået for en længere periode, kan lejeaftalen efter forløbet af 11 måneder opsiges af lejer med 1 måneds varsel til udgangen af en måned mod betaling af den aftalte leje i opsigelsesperioden. Opsigelsen har virkning, når den er kommet frem til udlejer, og skal ske skriftligt.
      Erlagt ekstraordinær leje tilbagebetales ikke.
    2. Lejeaftalen er fra udlejers side uopsigelig i den aftalte lejeperiode, bortset fra tilfælde af misligholdelse, jfr. pkt. 13.

 

Handelsbetingelser ved køb af produkter der ikke er en del af en abonnementsbetaling

Robotleje
Langehede 26
5471 Søndersø
CVR nr.: 36665793
Telefon: 22272156

Email: 

Priser

Hos Robotleje tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Robotleje modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Faktura, Bankoverførsel og Betalingsservice. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, med mindre betalingen foregår via en bankoverførelse. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Robotleje tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr for mindre dele, men varierende alt efter varens vægt og størrelse. Ved bestilling af maskiner hvor fragtmand er nødvendig kan fragtprisen variere fra ordre til ordre. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller til valgte pakkehus.

Vi leverer som udgangspunkt ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord, Dao, GLS, Brink eller andet fragtfirma.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 3-7 hverdage efter bestillingen, såfremt varen er på lager.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår, ved køb af visse maskiner og ved eventuelle tilvalg af klargøring, montering eller opsætning kan leveringstiden forlænges med op til 14 dage afhængig af højsæson mm. Betingelserne vil så vidt muligt fremgå forud for køb af disse varer, men vil i enkelte tilfælde blive eftersendt på mail. Handler købet om en robotplæneklipper med opsætning heraf aftales levering og opsætningsdatoen efter ordren er indgået, så den passer til kunden.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Robotleje dækker som udgangspunkt ikke returneringsomkostningerne.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Robotleje
Langehede 26
5471 Søndersø

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Er varen betalt med visa/dankort vil beløbet altid blive tilbageført til det brugte korts kontonummer.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Robotleje 
Langehede 26
5471 Søndersø

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: