Førende indenfor udlejning af robotplæneklippere

 

Hvem er vi?

 

Robotleje.dk er et koncept af K. Sjødahl, som har butik, lager og værksted på Midtfyn. Vi har stor erfaring i specielt robotplæneklippere. Vi kender stort set alle plæneklippere på markedet og da vi til dagligt også reparerer maskinerne, ved vi helt præcist, hvilken kvalitet de har, og kan identificere stort set alle problemer, hvis de går i stykker.

Pga vores store kendskab til samtlige mærker indenfor robotplæneklippere, har vi valgt lige netop Cramer, som vores model til udlejning, fordi Cramer sammenlignet med andre mærker er et produkt i højeste kvalitet. Cramers robotplæneklippere er udviklet i tyskland og er fyldt med fede features, kvalitetskomponenter og en gennemtænkt konstruktion. Alt det gør det let for os at lave eventuelle reparationer eller services hos kunden og det giver os en ro i maven, fordi kundens plæne altid vil stå helt skarp.

Har du et ønske om at leje en anden model end vores Cramer modeller så tag kontakt til os og lad os tage en snak om dine behov og ønsker.

 

Hvis du mangler andre produkter til haven kan du også smutte forbi vores webshop, hvor vi forhandler stort set alle produkter til havebrug. Besøg den lige her

Kontaktoplysninger, åbningstider og rutevejledning

robotleje.dk v/ K. Sjødahl

Bødkervej 1
5471 Søndersø
CVR: 36665793

Telefon: 22 27 21 56
E-mail: info@robotleje.dk

Åbningstider butik:

Mandag – onsdag
08.00 – 16.00

Torsdag
08.00 – 17.30

Fredag
08.00 – 15.00

Lørdag
Lukket (åben efter aftale)

Søndag
Lukket

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til vores koncept så send det til os her. Vi er meget fleksible og vil gå langt for at løse dit behov.

    Besøg også vores webshop

    Lige her